Понеділок, 29.04.2024, 14:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Вас вітає юридичний факультет ДВНЗ "УжНУ"

Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 36
Форма входу
Курс Валюти
Цей день в історії

Головна » 2012 » Жовтень » 7 » Особливості банкрутства
13:17
Особливості банкрутства

Особливості банкрутства емітента чи управителя іпотечних сертифікатів, управителя фонду фінансування будівництва чи управителя фонду операцій з нерухомістю.

У разі порушення провадження у справі про банкрутство стосовно емітента чи управителя іпотечних сертифікатів іпотечні активи не включаються до складу ліквідаційної маси такого емітента або управителя. Розпорядження цими активами здійснються відповідно до Закону України "Про іпотечне кредитування, операцій з консолідованим іпотечним боргом та іпотечні сертифікати. У разі порушення провадження у справі про банкрутство стосовно управителя фонду операцій з нерухомості кошти та майно, що перебуває в управлінні управителя, не включаються до складу ліквідаційної маси такого управителя. Розпорядження цими коштами та майном здійснюється відповідно до Закону україни "Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю”.
Встановлені спеціальні умови формування ліквідаційної маси імітента чи управителя іпотечних сертифікатів стосовно яких порушено провадження у справі про банкрутство. До ліквідаційної маси не включаються іпотечні активи.
Розпорядження цими активами здійснюється відповідно до Закону України "Про іпотечне кредитування, операцій з консолідованим іпотечним боргом та іпотечні сертифікати”, який встановлює відносини у системі іпотечного кредитування, а також перетворення платежів за іпотечними активами у виплаті за іпотечним сертифікатами із зістосуванням механізмів управління майном. Іпотечні активи визначаються як реформовані в консолідований іпотечний борг зобов”язання за договорами про іпотечний кредит здійснювати платежі в рахунок погашення основного зобов”язання протягом обігу сертифікатів. Іпотечні активи мають вартість, ціну придбання та строк існування.
Відповідно управителем є фінансова установа, яка діє від свого імені,здійснюючи управління іпотечними активами в інтересах установника управління іпотечними активами, та має відповідний дозвіл/ліцензію. Емітентом може бути фінансова установа, якій відповідним державним органом видано дозвіл на право здійснення емісії сертифікатів.

Головний спеціаліст
сектору з питань банкрутства Бережник І.В.


Інтернет-видання
UA- Reporter.com
Переглядів: 841 | Додав: nazarbam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 дід Михайло  
0
Особливості банкрутства прописані в законах Комітета 300 і дуже ясно виражені в откровєніях равинів на AntiMatrix.org.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Анекдоти
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Погода в Ужгороді
Реклама
Статистика
тИЦ и PR сайта jurfakuzh.at.ua
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СтудРада ЮрФак УжНУ © 2024