Понеділок, 29.04.2024, 16:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Вас вітає юридичний факультет ДВНЗ "УжНУ"

Міні-чат
Наше опитування
Оцініть Юридичний факультету ДВНЗ "УжНУ"

Всього відповідей: 22
Форма входу
Курс Валюти
Цей день в історії

Головна » 2012 » Жовтень » 16 » ВСІХ З ДНЕМ ЮРИСТА!!!
23:04
ВСІХ З ДНЕМ ЮРИСТА!!!

Дорогі юристи!

Ще зовсім недавно, ми з вами відсвяткували одне із найулюбленіших наших свят ДЕНЬ ЮРИСТА!!! Це свято об’єднує не тільки студентів, які лише здобувають юридичну освіту, а й практиків-професіоналів, професорів та аспірантів, прокурорів та адвокатів.

Варто згадати, що День юриста як професійне свято зявився в Україні завдяки Указу Президента Кучми Л.Д.  від 16.09.1997. Від тоді професійне свято осіб, все життя яких має бути підкорено принципу «Знати право, служити праву та захищати право» відзначається щорічно 8 жовтня.

Професія юриста являється дуже відповідальною, оскільки вона тісно переплітається з поняттям справделивості, утвердженням принципу верховенства права, вдосконаленням українського законодавства, посиленням правових гарантій захисту різних верств суспільства та підвищенням правосвідомості та правової культури українців.

 

ЯК ЗУСТРІЧАЛИ ЦЬОГО РОКУ ДЕНЬ ЮРИСТА НА ЮРИДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ УЖНУ? ;-)

Традиційно святкова програма розпочалася у приміщенні Драмтеатру, де була захоплююча концертна програма. Як зазвчичай, і цьогорічна програма принесла безліч позитивних емоцій, які відобразилися на настрої всіх присутніх, що яксраво прослідковувалося на завершальній частині гулянь – дискотеці, адже її люблять всі – і «великі», і «малі».

Коли весь зал наповнився, і всі із радісним хвилюванням завмерли в очікуванні початку концерту нас привітали ведучі Карбованець Мирослав і Увіна Тамара, які всіх налаштували на позитивний лад, оскільки вже всіх присутніх переповнювали емоції (отримані ще від святкування вдома). До них із  найщирішими привітаннями приєдналися наш улюблений декан Фазикош Василь Георгійович, ректор Ващук Федір Григорович, та інші гості, які розділили із нами це свято.

І ось настав цей момент! Момент найбільшого очікування, коли до нас вийшли наші красуні (адже ми всі знаємо, що на юридичному факультеті УжНУ найкрасивіші дівчата). Цього року наші міс здивували нас, адже кожен вихід був присвячений країнам світу, які вони представили найкраще.

Тепер ми знаємо, що наші студенти не тільки розумні і красиві, але й мають масу талантів, які нас приємно здивували. У проміжках між виходами Міс Юридичного факультету публіку розважали:

Команди КВН 1-4 курсів, які подарували нам МОРЕ, та що там море, ОКЕАН позитивних емоцій та спрограмували наші студентські жарти на 2012-2013 роки, та порадили, які фільми варто подивитися в першу чергу, а саме:

Ерделі Віра, наша випускниця, яка із своїм солов’їним голосом порадувала на двома незабутніми піснями.

Також дякуємо, Качмар Оксані, студентці 3 курсу, за її танець із елементами гімнастики, Сусол Вікторії з її чарівним танцем, Когут Марині, студентці 3 курсу, яка виконала авторську пісню, Когут Олександрі (також наша випускниця), із своїм танцем, котрий вніс східну нотку і чудово доповнив аналогічний вихід міс.

Очевидно, що високий рівень інтелекту дівчат не підлягає сумніву. Це засвідчили викладачі юрфаку, а от творчі здібності конкурсанток залишилися загадкою. Проте нова міс юридичного факультету, офіційно найгарніша юристка Ужгорода Ступник Марина Валеріївна вважає, що конкурс талантів у таких заходах — зайвий. Мовляв, у дівчині має залишатися таємниця.

Ще потрібно згадати всіх, хто недосипав ночі і організовував для нас це дійство. В першу чергу, відповідальний перед начальством громадський декан – Русінко Володимир. На його плечі і лягла організація свята цього року. Особлива подяка студентам 1 курсу. На їхні плечі ліг фінансовий тягар свята. Вони забезпечили проведення дискотеки, серед них є учасники конкурсу Міс факультету та члени команди-КВК. Подяку висловлюємо  і всім тим студентам, які прийняли активну участь у святі. Вони проявили свої таланти у різних сферах позанавчального життя. Ми гордимося ними!

І на завершення хотілось б процитувати наступний віршик, який, ми на це дуже надіємося, підніме вашу віру в юридичну професію:

У каждой профессии запах особый

Работа любимая пахнет свободой

Понятно чем пахнет шахтёр иль танкист

Скажите мне лучше, чем пахнет юрист?

Он пахнет законами толстыми сводов

И исками пахнет, от просто разводов,

Он пахнет железною логикой стройной.

Он в силах уверен, всегда он спокойно

К решенью подходит тяжелой задачи

Ему улыбается солнце удачи.

Авто его - это две сотни лошадок

Его не приводит работа в упадок

Он пахнет работой - работой живёт

От этой работы его просто прет.

В бильярд или боулинг если зайдешь,

То там непременно юриста найдешь

А если его ненароком там нет

Пошол посмотреть он заезжий балет

Он сауной пахнет в субботу под вечер

И как Цицерон произносит он речи

Он самый, он лучший, ну в общем - юрист!

Чуть-чуть не забыл: он ещё юморист.

 

Беркі Маріанна та Вишневська Вікторія.

Переглядів: 3865 | Додав: nazarbam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Анекдоти
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Погода в Ужгороді
Реклама
Статистика
тИЦ и PR сайта jurfakuzh.at.ua
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СтудРада ЮрФак УжНУ © 2024