Понеділок, 29.04.2024, 11:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Вас вітає юридичний факультет ДВНЗ "УжНУ"

Міні-чат
Наше опитування
Оцініть Юридичний факультету ДВНЗ "УжНУ"

Всього відповідей: 22
Форма входу
Курс Валюти
Цей день в історії

Головна » 2012 » Червень » 2 » Відбулося урочисте нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків "Мої права", приуроченого до Дня з
23:43
Відбулося урочисте нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків "Мої права", приуроченого до Дня з

Сьогодні, 1 червня 2012 року, в Закарпатському обласному художньому музеї ім. Й. Бокшая відбулося урочисте нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків "Мої права", приуроченого до Дня захисту дітей, що проводився Координаційною радою молодих юристів Закарпатської області при Головному управлінні юстиції у Закарпатській області спільно з Головним управлінням юстиції у Закарпатській області та управлінням освіти і науки облдержадміністрації.

             У ході урочистого нагородження переможців конкусру, його учасників та гостей привітали фахівці Головного управління юстиції у Закарпатській області, члени Координаційної ради молодих юристів Закарпатської області при Головному управлінні юстиції у Закарпатській області, начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Глеба, заступник декана юридичного факультету УжНУ, професор Ярослав Лазур та директор Закарпатського обласного художнього музею ім. Й. Бокшая  Франциск Ерфан.

До участі в регіональному етапі конкурсу, на адресу організаційного комітету надійшло 170 конкурсних робіт.

За підсумками регіонального етапу переможцями визначені:
 - у номінації «Молодша група», «Індивідуальна робота»:
 Богуш Петра (Берегівський район),
 Негер Домініка (м. Ужгород);
 - у номінації «Середня група», «Індивідуальна робота»:
 Цар Наталія (Міжгірський район),
 Довгомеля Ангеліна (м. Виноградів);
 - у номінації «Старша група», «Індивідуальна робота»:
 Поп Петро (Іршавський район),
 Шкут Аліна (м. Іршава).

            Конкурс проводився з метою розвитку морально-етичних якостей дітей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальної підтримки талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.

            За підсумками фінального Всеукраїнського етапу конкурсу, який відбувся 28 травня в Міністерстві юстиції України, переможцями визначено і представників нашої області, зокрема: у номінації «Старша група. Індивідуальна робота» II місце – Поп Петро (Іршавський район), у номінації «Середня група. Індивідуальна робота» I місце – Довгомеля Ангеліна (м. Виноградів).

У своїх малюнках учасники Конкурсу зобразили взаємовідносини особистості з оточуючим світом, пов’язані з невід’ємними правами юних громадян, зокрема такими, як: право на життя, освіту, медичне обслуговування, працю, відпочинок, піклування, вільне спілкування, свободу совісті, думки і релігії тощо.

Переможців конкурсу нагороджено дипломами та пам’ятними подарунками.

           Цього ж дня, в Закарпатському художньому музеї ім. Бокшая відбулося урочисте відкриття виставки шкільних малюнків «Мої права», з нагоди відзначення Дня захисту дітей. 






Посилання:  http://www.zakjust.gov.ua/main/ua/news/detail/2043.htm

Переглядів: 2783 | Додав: nazarbam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Анекдоти
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода
Погода в Ужгороді
Реклама
Статистика
тИЦ и PR сайта jurfakuzh.at.ua
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СтудРада ЮрФак УжНУ © 2024