Четвер, 02.05.2024, 01:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Вас вітає юридичний факультет ДВНЗ "УжНУ"

Міні-чат
Наше опитування
Оцініть Юридичний факультету ДВНЗ "УжНУ"

Всього відповідей: 22
Форма входу
Курс Валюти
Цей день в історії

Головна » 2012 » Березень » 2 » «УжНУ – це бренд, який громада Закарпаття буде відстоювати», - запевнив ректор університету та керівництво області
15:19
«УжНУ – це бренд, який громада Закарпаття буде відстоювати», - запевнив ректор університету та керівництво області

У середу, 28 лютого, на економічному факультеті відбулася зустріч трудового колективу Ужгородського національного університету та представників студентства з керівництвом області.

Попередньо, 27 лютого, ректор УжНУ Микола Вегеш від імені професорсько-викладацького складу та студентів надіслав лист-запрошення голові Закарпатської обласної державної адміністрації Олександру Ледиді та голові Закарпатської обласної ради Івану Балозі. Ще раніше, 24 лютого, керівництво області було поінформоване про зміст «Звернення ректора УжНУ до керівників навчальних закладів, освітян та студентів України».

Микола Вегеш звернувся до голови Закарпатської обласної державної адміністрації та голови Закарпатської обласної ради з проханням офіційної підтримки позиції трудового колективу та студентів УжНУ та пропозицією надіслати телеграму Прем’єр-міністру України Миколі Азарову. Іван Балога та Олександр Ледида підтримали таку пропозицію і підписали проект телеграми, у якій йдеться про таке: «Виходячи із ситуації, що склалася навколо закарпатських вищих навчальних закладів, переконливо просимо Вас на черговому засіданні Кабінету Міністрів України відмінити розпорядження КМУ № 760-р від 10.08.2011 року, що стосується об’єднання державних університетів Закарпатської області. Це усуне негативні настрої і процеси, що виникли із-за прийняття зазначеного розпорядження, та дасть можливість стабілізувати роботу вищих навчальних закладів регіону». За інформацією прес-служби облради, того ж дня, 28 лютого, телеграма була надіслана Прем’єр-міністру України Миколі Азарову.

Під час зустрічі Микола Вегеш зазначив, що УжНУ – це бренд, відомий далеко за межами області, який роками створювали попередні покоління. Ректор запевнив, що колектив університету зробить усе можливе, щоб заклад продовжував стабільно працювати.

Голова Закарпатської обласної ради зауважив, що громада краю повинна стати за захист Ужгородського національного університету. Іван Балога вніс зміни до розпорядження про скликання чергової сесії облради, яка відбудеться 2 березня. Відповідно до змін, порядок денний був доповнений питанням «Про підтримку рішення трудового колективу Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет».  

На завершення зустрічі колектив УжНУ звернувся до керівництва області з проханням організувати зустріч із Прем’єр-міністром Миколою Азаровим, який із робочим візитом завітає на Закарпаття в четвер, 1 березня.

Прес-служба УжНУ

Переглядів: 461 | Додав: nazarbam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Анекдоти
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Погода в Ужгороді
Реклама
Статистика
тИЦ и PR сайта jurfakuzh.at.ua
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СтудРада ЮрФак УжНУ © 2024