Середа, 01.05.2024, 22:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Вас вітає юридичний факультет ДВНЗ "УжНУ"

Міні-чат
Наше опитування
Оцініть Юридичний факультету ДВНЗ "УжНУ"

Всього відповідей: 22
Форма входу
Курс Валюти
Цей день в історії

Головна » 2012 » Березень » 23 » СТУДЕНТИ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
15:39
СТУДЕНТИ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

5-6 березня відбулася Міжнародна наукова конференція в Мішкольцькому університеті (Угорська республіка) присвячена 30-ій річниці  юридичного факультету, який  функціонує з 1737 року. Зустріч юристів-студентів мала не лише символічний характер, але й глибоку наукову мету, оскільки обговорення правових питань міжнародного рівня дало змогу уявлення картини щодо подальшого реформування власної національної правової системи.

Метою заходу було надання можливості студентам представити свої наукові роботи, познайомитися з традиціями навчання на юридичних факультетах Румунії, Хорватії, Австрії, Словаччини, Угорщини, а також України. Але поряд з вивченням іноземного правового досвіду, фахового спілкування як у сфері національного, так і міжнародного права, конференція послугувала й форумом професійного співробітництва молодих юристів та заведенням нових друзів.

З привітальним словом до учасників конференції звернувся декан юридичного факультету Мішкольцького університету проф. Сабо Міклош, а також студенти, які підготували виступ наповнений як освітницьким змістом, так і традиційним колоритом особливостей навчання  угорських студентів-правників.

Конференція проходила у формі засідання секцій англійської, німецької та угорської мов. УжНУ представили студенти: Лакатош Н. за темою «Особливості спадкування за законодавством України», Ердевді А. «Законодавче визначення господарської діяльності в Угорській республіці та Україні, порівняльний аспект» (в угорській секції)  та Пугач В. «Юридична професія в Україні та інших країнах» (в англійській секції). Студентів супроводжував доцент Гомонай В.В.

У наукових доповідях, проголошених на конференції, зокрема піднімались питання реформування законодавств держав до сучасних стандартів, вплив Європейського союзу на правову системи держав, гуманізація покарання, місце юристів у сучасному суспільстві та інші питання цивілістики та кримінального права.

За результатами роботи конференції буде виданий збірник за науковими доповідями учасників. 

Переглядів: 593 | Додав: nazarbam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Анекдоти
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Погода в Ужгороді
Реклама
Статистика
тИЦ и PR сайта jurfakuzh.at.ua
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

СтудРада ЮрФак УжНУ © 2024